تبلیغات
www.pars72.mihanblog.com - کباب ها
 کباب ها ... اشپزی ,



گوشت فیله گوساله :: 700 گرم
پیاز :: 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز :: 2 عدد
گوجه فرنگی :: 2 عدد
قارچ درشت :: 4 عدد
رب گوجه :: 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع :: مقداری
نمك و فلفل :: به میزان لازم

طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از 2دقیقه از فر بیرون می آوریم

نوشته شده توسط سید محمد حسینی در دوشنبه 2 فروردین 1389 و ساعت 07:14 ب.ظ
ویرایش شده در - ساعت -
 نوشته های پیشین
+ کباب ها
+ دسرها
+ پیش نمایش بازی bioshock2
+ معرفی بازی Heavy rain
+ دسرها
+ Panasonic DMC - FX150
+ معرفی گوشی kc560 ال جی
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ پیش نمایش r.u.s.e
+ نوشیدنی ها
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ SONY XR100
+ معرفی گوشی gd900 ال جی

صفحات :
پشتیبانی و قالب ساز

كد ماوس