تبلیغات
www.pars72.mihanblog.com - کباب ها
 کباب ها ... اشپزی ,


مـــــــــــواد لازم
جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كیلو :: 1 عدد
روغن زیتون :: 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو :: 2 قاشق سوپخوری
آب پیاز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل :: به میزان كافی
زعفران حل شده :: به میزان كافی
طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل 1 تا 5/1 ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های كوچك ( به طول 25 تا 30 سانتی متر ) می كشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های كباب را یكی یكی در تابه قرار داده هر طرف سیخ كه برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا كبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده كمی كره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم

نوشته شده توسط سید محمد حسینی در چهارشنبه 12 اسفند 1388 و ساعت 08:13 ب.ظ
ویرایش شده در - ساعت -
 نوشته های پیشین
+ کباب ها
+ دسرها
+ پیش نمایش بازی bioshock2
+ معرفی بازی Heavy rain
+ دسرها
+ Panasonic DMC - FX150
+ معرفی گوشی kc560 ال جی
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ پیش نمایش r.u.s.e
+ نوشیدنی ها
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ SONY XR100
+ معرفی گوشی gd900 ال جی

صفحات :
پشتیبانی و قالب ساز

كد ماوس