تبلیغات
www.pars72.mihanblog.com - دسرها
 دسرها ... اشپزی ,



یكی از پرطرفدارترین عصرانه‌های فصل بهار، باقالای پخته ‌همراه سركه یا آبلیمو و كمی نمك و گلپر است.
البته با باقالای پخته تركیب‌های خوشمزه دیگری هم می‌توان درست كرد كه خاصیت بیشتری هم داشته باشد؛ بنابراین امسال برای تنوع هم كه شده باقالا پخته را با روش جدید درست كنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 400 گرم باقالای تازه ریز با پوست دوم
- 15 گرم یا یك قاشق سوپ‌خوری كره مارگارین
- 4 تا 5 عدد پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده
- یك قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه خردشده
- یك قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
- نصف قاشق چای‌خوری پودر زیره
- یك قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. باقالاها را از پوست دوم جدا كرده، در قابلمه‌ای حاوی محلول آب و كمی نمك بپزید. در این فاصله پیازچه‌ها را نیز پاك كرده، پس از شستن، آنها را حلقه‌حلقه كنید.
2. باقالاها را پس از اطمینان از پخته‌شدن، داخل سبدی آبكشی كرده، كمی صبر كنید تا سرد شود، سپس پوست آنها را جدا كنید.
نكته: مرحله پوست‌كندن باقالا را می‌توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این كار كافی است مقداری نمك روی باقالای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر كنید سپس با ایجاد شكافی كوچك در پوست باقالا با ناخن دست، مغز هركدام به‌راحتی خارج می‌شود. پس از آن، مرحله پخت باقالا را در آب و نمك انجام دهید.
3. تابه كوچكی آماده كنید و پس از ریختن كره در آن، تابه را روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس پیازچه‌های حلقه‌حلقه‌شده را در كره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این كار 2 تا 3 دقیقه زمان كافی است.
پس از آن، باقالای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و كمی نمك اضافه كنید و مقدار كمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را افزوده، بعد از ریختن در ظرف موردنظر، به‌همان صورت داغ سرو كنید.

ارزش غذایی هر پرس:

انرژی  پروتیین    چر بی  كربو هیدرات  فیبر  قند  كلسیم
122 كیلو كالری  7/7 گرم  5/4گرم  11/3گرم  6/2 گرم  1/5 گرم  60 میلی گرم


نوشته شده توسط سید محمد حسینی در پنجشنبه 13 اسفند 1388 و ساعت 07:33 ب.ظ
ویرایش شده در - ساعت -
 نوشته های پیشین
+ کباب ها
+ دسرها
+ پیش نمایش بازی bioshock2
+ معرفی بازی Heavy rain
+ دسرها
+ Panasonic DMC - FX150
+ معرفی گوشی kc560 ال جی
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ پیش نمایش r.u.s.e
+ نوشیدنی ها
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ SONY XR100
+ معرفی گوشی gd900 ال جی

صفحات :
پشتیبانی و قالب ساز

كد ماوس