تبلیغات
www.pars72.mihanblog.com - دسرها
 دسرها ... اشپزی ,



كنگر ماست اگرچه در یك تقسیم‌بندی كلی (مانند برانی اسفناج) جزء اردورها و كنار غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی این تركیب غذایی مقوی در مقام مقایسه از برانی اسفناج غلیظ‌تر و سنگین‌تر بوده و می‌توان آن را با نان – به‌خصوص نان سنگك– به‌عنوان شامی سبك در شب‌های بهاری و تابستانی نیز به حساب آورد.

 مواد لازم:

- كنگر پاك‌شده، نیم كیلوگرم
- ماست، 5/2 پیمانه
- سیر، یك بوته
- نمك و فلفل به میزان لازم
- آب، نصف پیمانه

 طرز تهیه:

1 – ابتدا كنگرها را شسته و به‌صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی‌متر یا 2 بند انگشت خرد كنید.
2 – حبه‌های سیر را با پوست از هم جدا كرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می‌شود. پس از  این مدت، پوست آنها را كنده و به‌صورت ریز رنده كنید.
3 – در یك تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس كنگرهای خردشده را به آن اضافه كنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینكه كنگرها سرخ شد، سیرهای رنده‌شده را همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنید و به تفت‌دادن ادامه دهید. برای سرخ‌شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان كافی است.
4 – در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا كنگرها روی حرارت كم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه كرده و بگذارید بر اثر حرارت به‌اصطلاح یك قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش كنید و وقتی كه برانی كمی سرد شد، آن را سرو كنید.



نوشته شده توسط سید محمد حسینی در شنبه 29 اسفند 1388 و ساعت 06:33 ب.ظ
ویرایش شده در - ساعت -
 نوشته های پیشین
+ کباب ها
+ دسرها
+ پیش نمایش بازی bioshock2
+ معرفی بازی Heavy rain
+ دسرها
+ Panasonic DMC - FX150
+ معرفی گوشی kc560 ال جی
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ پیش نمایش r.u.s.e
+ نوشیدنی ها
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ SONY XR100
+ معرفی گوشی gd900 ال جی

صفحات :
پشتیبانی و قالب ساز

كد ماوس