تبلیغات
www.pars72.mihanblog.com - دسرها
 دسرها ... اشپزی ,



این دسر ژله‌ای را می‌توان با استفاده از یكی از انواع میوه‌های موجود در هر  فصل و آب آن تهیه كرد.
به عنوان مثال، میوه انتخابی در فصل پاییز می‌تواند انار باشد. دانه‌های انار فرم زیبایی را در این دسر ژله‌ای شفاف ایجاد می‌كنند.

مواد لازم:

    * آب انار، 3 لیوان
    * میوه انار، یك عدد متوسط
    * آرد سیب‌زمینی، 100 گرم
    * شكر، 100 تا 200 گرم

توضیح: میزان شكر مورد نیاز، بستگی به ترشی یا شیرینی انار آبگیری شده دارد.

طرز تهیه:

1 ـ ابتدا آب انار را صاف كرده و كنار بگذارید. انار را نیز دان كرده و در كاسه كوچكی بریزید.
2 ـ كاسه بزرگی آماده كنید و آرد سیب‌زمینی را در آن بریزید؛ سپس كم‌كم مقدار 2 لیوان آب سرد را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. حالا این خمیر را از داخل صافی فلزی عبور داده و پس از آن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خمیر بپزد. معمولا مدت زمان لازم جهت پخت این خمیر حدود 20دقیقه است.
3 ـ بعد از این مرحله ـ همین‌طور كه كاسه حاوی خمیر روی اجاق گاز قرار دارد ـ آب انار را اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه دهید. پس از اینكه مواد خوب با هم مخلوط شد، شكر را اضافه كنید. حالا زمان چشیدن است.
در صورت ترش بودن، مقداری شكر به آن اضافه كنید. سپس هم‌زدن را تا زمانی ادامه دهید كه مخلوط به لحاظ غلظت شبیه به فرنی شود. زمان لازم برای هم زدن حدود نیم ساعت است.
پس از طی این مدت، شعله اجاق گاز را خاموش كنید. حالا دسر آماده است. كافی است آن را در ظرف موردنظر بریزید و دانه‌های انار را به آن اضافه كنید. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ببندد. معمولا برای این منظور 3ساعت زمان نیاز است.


نوشته شده توسط سید محمد حسینی در سه شنبه 25 اسفند 1388 و ساعت 06:30 ب.ظ
ویرایش شده در - ساعت -
 نوشته های پیشین
+ کباب ها
+ دسرها
+ پیش نمایش بازی bioshock2
+ معرفی بازی Heavy rain
+ دسرها
+ Panasonic DMC - FX150
+ معرفی گوشی kc560 ال جی
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ پیش نمایش r.u.s.e
+ نوشیدنی ها
+ نوشیدنی ها
+ دسرها
+ SONY XR100
+ معرفی گوشی gd900 ال جی

صفحات :
پشتیبانی و قالب ساز

كد ماوس